Pohjois-Euroopan suurin säkkituolien valmistaja!
Ota yhteyttä!Puh: 0207320190E-mail: [email protected]
Laajenna hakua
Pienennä hakua

Suositeltu

Koko

Käyttötarkoitus

Päälliset

Päälliset Seat
Päälliset Seat
Seat on nojatuolin muotoinen säkkituoli, josta on tullut jo klassikko ja sen mallikin on patentoitu. Käsityönä valmistettuun Seatiin on suunniteltu miellyttävä selkänoja ja pääntuki. Lisäksi sisällä olevat rakeet mukautuvat vartalon mukaan, joten jokainen voi kokea siinä miellyttävän rentoutumishetken. Tämä pehmeä huonekalu on suunniteltu erilaisille tarpeille: se sopii työskentelytuoliksi tai istuimeksi kun pelaat videopelejä, katsot elokuvia tai luet kirjaa. Seat on monikäyttöinen säkkituoli ja siksi se soveltuu koteihin, mökille, tapahtumiin ja kokoustiloihin.
100x80x85 cm 
Alkaen € 115 Valitse kangas
Päällinen Sofa Tube
Päällinen Sofa Tube
Sofa Tubessa on Italiassa suunniteltu sohva kahden hengen rentoutumiseen. Säkkituolimallin on suunnitellut italialainen tuotesuunnittelija Francesco Costacurta, joka edustaa Why Not In Milan-yritystä. Tämä käsityönä valmistettu huonekalu saa mukavan olonselkänojalla, johon voi painautua. Sisäpussin uudenlainen muotoilumahdollistaa sen, että useat perheenjäsenet voivat istua samaan aikaansohvalla. Tämä sohva voidaan liikuttaa helposti toiseen huoneeseen taipaikkaan, mihin kaipaat lempirentoutumiskeidastasi. Sofa Tube on hyvävalinta sellaiselle, joka etsii tavallisuudesta poikkeavaa sohvaa, jossa on uniikki design.
120x130x80 cm 
Alkaen € 312 Valitse kangas
Päälliset Razzy
Päälliset Razzy
Razzy on pieni, kolmion muotoinen säkkituoli lapsille, joiden huoneessa ei ole paljon tilaa. Kompakti säkkituoli on suunniteltu kätevällä kahvalla, joten leikkiessään tai siivotessaan lapset voivat siirtää sentieltä. Razzy on käsityönä valmistettu säkkituoli, joka koostuu sisä- ja ulkopussista. Täyterakeet mukautuvat kehon muotoon. Razzy on käytännöllinen ja mukava säkkituoli, joka on pienempi kuin Razz ja Razzmatazz –säkkituolit.
110x70x65 cm 
Alkaen € 78 Valitse kangas
Päälliset Tube
Päälliset Tube
Tuben profiili on putkimainen, ja se on hyvä vaihtoehto tavalliselle tuolille. Käsityönä valmistettujen säkkituolien kangas leikataan vinosti ja yhdistetään, jolloin lopputulos on geometrisen tyylikäs, se erottuu ja antaa tuolille luonnetta. Italiassa suunniteltu ja Liettuassa valmistettu Tube on ilo silmälle ja piristää jokaista kotia.
120x70x80 cm 
Alkaen € 184 Valitse kangas
Päälliset Tube 100
Päälliset Tube 100
TUBE 100 - italialainen design-säkkituoli niille, jotka etsivät jotain nojatuolin ja sohvan välistä. TUBE 100 -mallin on luonut italialainen tuotesuunnittelija Francesco Costacurta, ja sen valmistaa ja kokoaa Liettuan Pusku pusku. Yksi tai kaksi ihmistä voi levätä mukavasti tällä käsintehdyllä säkkituolilla, mikä tekee siitä melko yleismaailmallisen. Se sopii terasseille, olohuoneisiin tai toimistoihin. Sisäisen pussin erityinen rakenne antaa sille mahdollisuuden säilyttää vakaa nojatuolin muoto ja mukava selkänoja takaa mukavuuden ja rentoutumisen. Tube 100 on paras valinta kaikille, jotka etsivät mukavaa, ainutlaatuista ja poikkeuksellista huonekalua loistavaan lepoon.
120x100x80 cm 
Alkaen € 264 Valitse kangas
Päälliset Play
Päälliset Play
Play on käsityönä valmistettu säkkituoli, joka on suunniteltu lasten ja aikuisten tarpeisiin. Säkkituoli on kahvan ja kompaktin kokonsa ansiosta helppo siirtää. Täyterakeet mukautuvat kehon muotoon. Tätä nojasäkkituolia käytetään usein myös promotapahtumissa, koska siihen voi printata tai brodeerata yrityksen logon. Useat nuorekkaat yritykset ja organisaatiot kalustavat heidän taukotilojaan näillä kevyillä huonekaluilla.
80x80x85 cm 
Alkaen € 92 Valitse kangas
Päälliset Sofa Seat
Päälliset Sofa Seat
Seat-sohva on mukavantuntuinen säkkituoli, joka on hyvä vaihtoehto tavanomaiselle sohvalle. Seat-sohva muistuttaa muodoltaan tavallista sohvaa, mutta istuessasi huomaat eron; nimittäin sisällä olevat rakeet mukautuvat vartalosi mukaan ja säkkituolin paikkaa on helppo vaihtaa. Voit nauttia tästä säkkituolista perheesi kanssa yhdessä samaan aikaan. Monikäyttöinen Seat-sohva sopii television katseluun, takan edessä nautiskeluun ja läppärillä työskentelyyn.
100x150x85 cm 
Alkaen € 189 Valitse kangas
Päälliset Up!
Päälliset Up!
UP! on kuutionmuotoinen säkkituoli ja vaihtoehto tavalliselle rahille. Käsityönä valmistettu säkkituoli sopii sekä lapsille että aikuisille, koska se on kompakti, mukavantuntuinen ja mukautuu kehon muotoon. Säkkituolia voidaan käyttää vierastuolina ja istuimena kenkien laittamiseen. UP! on monipuolinen säkkituoli ja se toimii myös pöytänä, kun siihen lisätään puinen pöytälevy, jolloin voit käyttää sitä vaikkapa makuuhuoneessa tai pukeutumistiloissa.
45x45x40 cm 
Alkaen € 48 Valitse kangas
Päälliset Razz
Päälliset Razz
Razz on kolmikulmainen, erittäin mukavan tuntuinen säkkituoli. Tämä pehmeä, selkänojallinen säkkituoli mukautuu kehon mukaan sen sisällä olevien rakeiden ansiosta, joten siinä on helppo rentoutua. Käsityönä valmistetussa säkkituolissa on kahva, jonka avulla huonekalua on helppo siirtää paikasta toiseen. Razz on suosittu erityisesti nuorten aikuisten keskuudessa, ja usein sitä käyttävät myös start upit, jotka panostavat oleskelutiloihin, ja sellaiset, joille epäviralliset kokoukset ovat arkipäivää.
130x110x90 cm 
Alkaen € 111 Valitse kangas
Päälliset Razzmatazz
Päälliset Razzmatazz
Razzmatazz on kolmikulmainen säkkituoli tilavaan kotiin. Käsityönä valmistetussa, pehmeässä huonekalussa on pidennetty istuinosa, selkänoja ja niskatuki, joten tämä säkkituoli sopii hyvin myös pitkille ihmisille. Täyterakeet mukautuvat istujan kehon muotoon. Kahva helpottaa tuolin siirtelyä. Razzmatazz on mukava huonekalu, jota käytetään usein terassilla, kuistilla, mökillä ja parvella.
160x120x95 cm 
Alkaen € 141 Valitse kangas
Päälliset Sofa Lounge
Päälliset Sofa Lounge
Sofa Lounge on sohvan muotoinen säkkituoli rentouttavaan istumiseen kahdelle hengelle. Käsityönä valmistetussa säkkituolissa on selkänoja ja laajennettu istuinosa, jotta käyttäjä voi saada tukea selkään ja venyttää väsyneitä jalkojaan. Säkkituoli mukautuu kehon muotoon, ja päällinen on helppo irroittaa ja pestä koneessa, joka tekee sohvasta helppohoitoisen. Sofa Lounge on täydellinen vaihtoehto sellaisille, joilla on paljon tilaa kotonaan, omakotitalossaan tai toimistossaan.
130x150x80 cm 
Alkaen € 228 Valitse kangas
Päälliset Lounge
Päälliset Lounge
Lounge on pitkän nojatuolin muotoinen säkkituoli, joka tarjoaa mukavaa rentoutumista töiden jälkeen. Käsityönä valmistetussa säkkituolissa on selkänoja ja laajennettu istuinosa, jotta käyttäjä voi saada tukea selkään ja voi venyyttää jalkojaan. Tämän lepotuolin täyterakeet mukautuvat kehon muotoon, ja säkkituoli on erityisesti imettävien äitien suosima kaluste. Lounge on pehmeä nojatuoli, jota useat yrityksetkin käyttävät oleskelutiloissaan tai kotien terasseilla, pihoissa ja kodeissa.
130x80x80 cm 
Alkaen € 125 Valitse kangas
Päälliset Mini
Päälliset Mini
Mini on rahin kaltainen säkkituoli lapsille ja aikuisille. Käsityönä valmistettu säkkituoli sopii moniin arjen tilanteisiin: vierastuoliksi, kenkienlaittotuoliksi, lautapelien alustaksi tai penkiksi nuotiolla istuttaessa. Erityisesti lapset pitävät Ministä, koska se on kevyt liikutella. Mini on täydellinen lahja perheen pienimmille, ja se lasten juhlien suosikkituoli.
45x45x35 cm 
Alkaen € 37 Valitse kangas
Päälliset Sunbed
Päälliset Sunbed
Sunbed on aurinkotuolin kaltainen säkkituoli, jossa auringonpalvojat voivat nauttia olostaan terassilla tai altaan reunalla. Melkein kaksi metriä pitkä säkkituoli sopii hyvin pitkille ihmisille ja auringonottajille. Tässä aurinkotuolissa on mukavantuntuinen selkänoja ja sen täyterakeet mukautuvat kehon muotoon, jotta jokainen vartalo saa siinä miellyttävän asennon. Sunbed-säkkituolissa on miellyttävä makoilla, ja sitä käytetään usein ravintoloiden terasseilla, mökeillä ja hotellien allasalueilla.
180x70x80 cm 
Alkaen € 175 Valitse kangas
Päälliset MooG
Päälliset MooG
MooG on nojatuolin muotoinen säkkituoli, joka tarjoaa kuninkaallisen lepohetken. Ensi silmäyksellä käsityönä valmistettu säkkituoli vakaata valtaistuinta, mutta se mukautuu kehon muotoon tehden istumisesta mukavaa. Moderni ja muodossaan pysyvä säkkituoli sopii mainiosti sellaisille, jotka haluavat yhdistää klassisuutta ja moderniutta sisustukseensa. MooG-säkkituoli luo vaikutelman massiivisesta huonekalusta, ja siksi se on paras ratkaisu tilaviin koteihin ja toimistoihin.
95x125x65 cm 
Alkaen € 256 Valitse kangas
Päälliset Softbox
Päälliset Softbox
Softbox on kompakti, mukava säkkituoli, joka on suunniteltu jokapäiväiseen istumiseen. Monikäyttöinen malli sopii istuinrahiksi tai pieneksi pöydäksi. Lapset pitävät Softboxista koska se on sopivan korkuinen ja siinä on mukava leikkiä tai piirtää. Softbox sopii myös lisäistuimeksi vieraille tai eteiseen kenkien pukemisen avuksi.
65x65x37 cm 
Alkaen € 66 Valitse kangas
Päälliset Game
Päälliset Game
Game on käsityönä valmistettu säkkituoli, joka sopii kaikenikäisille lapsille. Tässä säkkituolissa on kahva, joten sitä on kätevä siirrellä sen mukaan, missä kohtaa huonetta on paras pelata. Gamessa on myös tasku, jonne leikki-ikäiset lapset voivat laittaa lelujaan. Game on kevyt, lapsille soveltuva kaluste, jossa ei ole teräviä kulmia, joten pikkuiset välttyvät haavereilta. Sisällä olevat polystreenirakeet mukautuvat kehon muotoon. Tämä kevyt, pieni nojasäkkituoli on suosittu kaluste kun pelaillaan lauta- ja videopelejä, piirrellään tai katsotaan elokuvia.
75x75x65 cm 
Alkaen € 76 Valitse kangas
Päälliset Plus 70
Päälliset Plus 70
Plus 70 on suorakulmainen säkkituoli, joka on suunniteltu väsyneille jaloillesi. Käsityönä valmistettu rahi on kooltaan kompakti, se sopii pieneen tilaan ja on helppo liikutella. Rahi sopii yhteen Loungen tai Seatin kanssa, ja nämä yhdistämällä luot varsinaisen rentoutumiskeitaan. Plus 70 -säkkituoliinrahiin voi myös laittaa piiloon lattialla lojuvia tavaroita ja se toimii myös vierastuolina.
60x70x45 cm 
Alkaen € 73 Valitse kangas
Päälliset Sofa MooG
Päälliset Sofa MooG
Sofa MooG on sohvan muotoinen säkkituoli, joka tuo kuninkaallisen rentoutumishetken kahdelle hengelle. Käsityönä valmistetun sohvan paikkaa on helppo vaihtaa, koska se mahtuu täyterakeiden ansiosta hyvin myös oviaukoista. Lisäksi polystreenirakeet mukautuvat jokaisen kehon muotoon. Tämä kaluste sopii hyvin niin klassisiin sisustuksiin kuin moderneihin koteihin, ja useasti sitä käytetään isoissa tiloissa ja toimistoissa. Sofa MooG on vankka ja säkkituoli sellaisille, jotka pitävät ei-perinteisistä huonekaluista.
100x195x65 cm 
Alkaen € 310 Valitse kangas
100x80x85 cm 
Alkaen € 285 Valitse kangas
120x160x80 cm 
Alkaen € 644 Valitse kangas
120x190x80 cm 
Alkaen € 726 Valitse kangas
180x100x80 cm 
Alkaen € 215 Valitse kangas
180x140x80 cm 
Alkaen € 395 Valitse kangas
Päälliset Lounge Zip
Päälliset Lounge Zip
So you can zip it! Use as a sofa or as separate armchairs. ZIP edition – a bean bag designed with additional zippers with a purpose to join bean bags together if needed. You can use it as a single piece or create a set of different colors Lounge Zip. More ever, you can choose a set Lounge 2 Seater or Lounge 3 Seater and create your multi-functional upholstery furniture. Lounge Zip bean bag is supplied with high-quality, large, easily detachable, plastic zipper in the truly smart mode so one could join few separated Lounge Zip bean bags and have a practical and modern upholstery furniture suitable for different interiors.  Lounge Zip handmade bean bag is designed with a comfortable backrest and headrest. The inner filling of polystyrene beans adapts to the shape of the body.
130x80x80 cm 
Alkaen € 185 Valitse kangas
Päälliset Sunbed Zip
Päälliset Sunbed Zip
So you can zip it! Use as a sofa or as separate armchairs. ZIP edition – a bean bag designed with additional zippers with a purpose to join bean bags together if needed. You can use it as a single piece or create a set of different colors Sunbed Zip. More ever, you can choose a set Sunbed 2 Seater or Sunbed 3 Seater and create your multi-functional upholstery furniture. Sunbed Zip bean bag is supplied with high-quality, large, easily detachable, plastic zipper in the truly smart mode so one could join few separated Sunbed Zip bean bags and have a practical and modern upholstery furniture suitable for different interiors.  Sunbed Zip handmade bean bag is designed with a comfortable backrest and headrest. The inner filling of polystyrene beans adapts to the shape of the body.
180x70x80 cm 
Alkaen € 235 Valitse kangas

Päällinen - Ulkolaukku voidaan irrottaa lukolla. Se voidaan pestä ja huoltaa huolto-ohjeiden mukaan. Hoito-ohjeet on ommeltu jokaisen ulkopussin taakse. Aina ei myöskään tarvitse ostaa uutta säkkituolia, vaan ulkopussin voi vaihtaa.

Taivaallinen istumakokemus

Pehmeä nautinto joka mukautuu täysin kehosi muotoon

Nopea tuotanto

Tilauksesi valmistetaan sinulle meidän tehtaalla 2-5 päivässä

Vaihdettavat materiaalit

Voit vaihtaa erikseen sisältöä, sisä- ja ulkolaukkua million ja miten haluat

Laaja valikoima

Laaja valikoima tuotteita ulko- ja sisäkäyttöön eri kankailla

Asiakaspalvelu

Huomioi, että sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi, tilastointi- ja markkinointitarkoitukseiin. Klikkaamalla "Hyväksy" painiketta, annat suostumuksesi evästeiden käytölle. Lue lisää evästeistä: Tietosuojakäytäntö