Pohjois-Euroopan suurin säkkituolien valmistaja!
Ota yhteyttä!Puh: 0207320190E-mail: [email protected]

Photos
Rahi Plus 70
-25 %
Plus 70 on suorakulmainen säkkituoli, joka on suunniteltu väsyneille jaloillesi. Käsityönä valmistettu rahi on kooltaan kompakti, se sopii pieneen tilaan ja on helppo liikutella. Rahi sopii yhteen Loungen tai Seatin kanssa, ja nämä yhdistämällä luot varsinaisen rentoutumiskeitaan. Plus 70 -säkkituoliinrahiin voi myös laittaa piiloon lattialla lojuvia tavaroita ja se toimii myös vierastuolina.

Rahi Plus 70

60x70x45 cm
Alkaen € 93 Lisää
Säkkituoli Play
-29 %
Play – Leikkisille isoille ja pienille!Play on käsityönä valmistettu säkkituoli, joka on suunniteltu lasten ja aikuisten tarpeisiin. Säkkituoli on kahvan ja kompaktin kokonsa ansiosta helppo siirtää. Täyterakeet mukautuvat kehon muotoon. Tätä nojasäkkituolia käytetään usein myös promotapahtumissa, koska siihen voi printata tai brodeerata yrityksen logon. Useat nuorekkaat yritykset ja organisaatiot kalustavat heidän taukotilojaan näillä kevyillä huonekaluilla. Käsintehty EU:ssa. 

Säkkituoli Play

80x80x85 cm
Alkaen € 134 Lisää
Säkkituoli Game
-20 %
Game on käsityönä valmistettu säkkituoli, joka sopii kaikenikäisille lapsille. Tässä säkkituolissa on kahva, joten sitä on kätevä siirrellä sen mukaan, missä kohtaa huonetta on paras pelata. Gamessa on myös tasku, jonne leikki-ikäiset lapset voivat laittaa lelujaan. Game on kevyt, lapsille soveltuva kaluste, jossa ei ole teräviä kulmia, joten pikkuiset välttyvät haavereilta. Sisällä olevat polystreenirakeet mukautuvat kehon muotoon. Tämä kevyt, pieni nojasäkkituoli on suosittu kaluste kun pelaillaan lauta- ja videopelejä, piirrellään tai katsotaan elokuvia.

Säkkituoli Game

75x75x65 cm
Alkaen € 111 Lisää
Säkkituoli Seat
-25 %
Seat - Mukavuutta kaikille!Seat on nojatuolin muotoinen säkkituoli, josta on tullut jo klassikko ja sen mallikin on patentoitu. Käsityönä valmistettuun Seatiin on suunniteltu miellyttävä selkänoja ja pääntuki. Lisäksi sisällä olevat rakeet mukautuvat vartalon mukaan, joten jokainen voi kokea siinä miellyttävän rentoutumishetken. Tämä pehmeä huonekalu on suunniteltu erilaisille tarpeille: se sopii työskentelytuoliksi tai istuimeksi kun pelaat videopelejä, katsot elokuvia tai luet kirjaa. Seat on monikäyttöinen säkkituoli ja siksi se soveltuu koteihin, mökille, tapahtumiin ja kokoustiloihin. Käsintehty EU:ssa. 

Säkkituoli Seat

105x80x85 cm
Alkaen € 142 Lisää
Säkkituoli Lounge
-25 %
Lounge on pitkän nojatuolin muotoinen säkkituoli, joka tarjoaa mukavaa rentoutumista töiden jälkeen. Käsityönä valmistetussa säkkituolissa on selkänoja ja laajennettu istuinosa, jotta käyttäjä voi saada tukea selkään ja voi venyyttää jalkojaan. Tämän lepotuolin täyterakeet mukautuvat kehon muotoon, ja säkkituoli on erityisesti imettävien äitien suosima kaluste. Lounge on pehmeä nojatuoli, jota useat yrityksetkin käyttävät oleskelutiloissaan tai kotien terasseilla, pihoissa ja kodeissa.

Säkkituoli Lounge

135x80x80 cm
Alkaen € 157 Lisää
Säkkituoli Sunbed
-15 %
Sunbed on aurinkotuolin kaltainen säkkituoli, jossa auringonpalvojat voivat nauttia olostaan terassilla tai altaan reunalla. Melkein kaksi metriä pitkä säkkituoli sopii hyvin pitkille ihmisille ja auringonottajille. Tässä aurinkotuolissa on mukavantuntuinen selkänoja ja sen täyterakeet mukautuvat kehon muotoon, jotta jokainen vartalo saa siinä miellyttävän asennon. Sunbed-säkkituolissa on miellyttävä makoilla, ja sitä käytetään usein ravintoloiden terasseilla, mökeillä ja hotellien allasalueilla.

Säkkituoli Sunbed

180x70x80 cm
Alkaen € 237 Lisää
Säkkituoli Sofa Lounge
-25 %
Sofa Lounge on sohvan muotoinen säkkituoli rentouttavaan istumiseen kahdelle hengelle. Käsityönä valmistetussa säkkituolissa on selkänoja ja laajennettu istuinosa, jotta käyttäjä voi saada tukea selkään ja venyttää väsyneitä jalkojaan. Säkkituoli mukautuu kehon muotoon, ja päällinen on helppo irroittaa ja pestä koneessa, joka tekee sohvasta helppohoitoisen. Sofa Lounge on täydellinen vaihtoehto sellaisille, joilla on paljon tilaa kotonaan, omakotitalossaan tai toimistossaan.

Säkkituoli Sofa Lounge

140x145x80 cm
Alkaen € 284 Lisää
Säkkituoli Sofa Seat
-25 %
Seat-sohva on mukavantuntuinen säkkituoli, joka on hyvä vaihtoehto tavanomaiselle sohvalle. Seat-sohva muistuttaa muodoltaan tavallista sohvaa, mutta istuessasi huomaat eron; nimittäin sisällä olevat rakeet mukautuvat vartalosi mukaan ja säkkituolin paikkaa on helppo vaihtaa. Voit nauttia tästä säkkituolista perheesi kanssa yhdessä samaan aikaan. Monikäyttöinen Seat-sohva sopii television katseluun, takan edessä nautiskeluun ja läppärillä työskentelyyn.

Säkkituoli Sofa Seat

120x145x85 cm
Alkaen € 247 Lisää
Säkkituoli Seat Zip
-25 %
Voit vetää sen! Käytä sohvana tai erillisinä nojatuoleina. ZIP-versio – lisävetoketjuilla varustettu säkkipussi, jonka tarkoitus on liittää säkkipussit tarvittaessa yhteen. Voit käyttää sitä yhtenä kappaleena tai luoda sarjan erivärisiä Lounge Zip -nojatuoleja. Lisäksi voit yhdistää 2-paikkaisen tai 3-paikkaisen Lounge-sarjan nojatuolin ja luoda omat monikäyttöiset verhoiluhuonekalut. Lounge Zip -säkkisäkki toimitetaan laadukkaalla, suurella, helposti irrotettavalla muovivetoketjulla, joten muutamaan erilliseen Lounge Zip -säkkipussiin voi yhdistää käytännöllisiksi ja moderneiksi verhoiluhuonekaluksi, jotka sopivat erilaisiin sisustuksiin.  Lounge Zip käsintehty säkkipussi on suunniteltu mukavalla selkänojalla ja niskatuella. Polystyreenirakeiden sisätäyttö mukautuu kehon muotoon.

Säkkituoli Seat Zip

105x80x85 cm
Alkaen € 157 Lisää
Säkkituoli Sunbed Zip
-15 %
Sunbed ZIP on säkkituoli niille, jotka haluavat rentoutua uima-altaalla tai terassilla. Lähes kaksi metriä pitkä, käsintehty säkkituoli sopii pitkille ihmisille. Tuolissa on mukava selkänoja. Pussin helmet mukautuvat vartalon muotoon, jotta voit rentoutua. Sunbed on mukava lepotuoli, jota käytetään ravintoloiden terasseilla, loma-asunnoissa ja hotellien uima-altailla. Solarium ZIP voidaan kätevästi yhdistää kahden tai kolmen hengen sohvaksi tai käyttää erikseen!

Säkkituoli Sunbed Zip

180x70x80 cm
Alkaen € 254 Lisää
Säkkituoli Lounge Zip
-15 %
Käyttö sohvana tai erillisenä lepotuolina Lounge ZIP -malleja on helppo yhdistää. Voit luoda oman 2- tai 3-istuttavan sohvan tai käyttää sitä erillisenä aurinkotuolina. Loimme ZIP-mallin pitkäjänteisen tuotekehityksen tuloksena vastataksemme asiakkaidemme toiveeseen monitoimikalusteista! Laaja värivalikoima antaa sinulle mahdollisuuden luoda juuri sinulle sopiva setti, joka sopii erinomaisesti kotiin, toimistoon tai terassille. Tuotetta voi käyttää sekä ulkona että sisällä! Vetoketju on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista ja kestää Suomen ilmastoa! Ulkopussit ovat irrotettavia ja pestäviä, mikä tekee ylläpidosta erittäin helppoa. Käsintehty! Saatavana myös 2 tai 3 hengen settinä.

Säkkituoli Lounge Zip

135x80x80 cm
Alkaen € 203 Lisää
Säkkituoli Sunbed 90
-20 %
Sunbed 90 on aurinkotuolin kaltainen säkkituoli, jossa auringonpalvojat voivat nauttia olostaan terassilla tai altaan reunalla. Melkein kaksi metriä pitkä säkkituoli sopii hyvin pitkille ihmisille ja auringonottajille. Tässä aurinkotuolissa on mukavantuntuinen selkänoja ja sen täyterakeet mukautuvat kehon muotoon, jotta jokainen vartalo saa siinä miellyttävän asennon. Sunbed-säkkituolissa on miellyttävä makoilla, ja sitä käytetään usein ravintoloiden terasseilla, mökeillä ja hotellien allasalueilla. 

Säkkituoli Sunbed 90

180x100x80 cm
Alkaen € 271 Lisää
Säkkituoli Sofa Sunbed
-20 %
Sohva Sunbed - suunniteltu kuninkaalliseen lomaan ja täydelliseen mukavuuteen. Suunniteltu uima-altaalla tai terassilla auringonotosta ystäville, voit vain lukea suosikkikirjaasi tai juoda suosikkilimonadiasi. Sohva Sunbed voi majoittua useampi kuin yksi henkilö, se on 130 cm leveä ja 1,8 metriä pitkä. Sohva Solarium on valmistettu mukavalla selkänojalla, jonka sisällä olevat rakeet mukautuvat kehosi muotoon, joten voit rentoutua mukavasti.
Alkaen € 343 Lisää
Säkkituolisetti Seat +
-20 %
Täydellistä mukavuutta varten!Seat+ -setti - suosituin ja todella mukavin! Tämä setti sisältää Seat-mallin säkkipussin ja pouf Plusin. Käsintehdyssä Seat säkkituolissa on mukava selkänoja ja niskatuki; sen sisällä olevat polystureeni helmeet mukautuvat vartalon muotoon, joten voit rentoutua miellyttävästi. Tämä papupussi on paras yhdistelmä mukavuutta ja rentoutumista rahi-olus kanssa. Tämä pussi on suunniteltu venyttämään jalkojasi mukavasti pitkän työpäivän jälkeen, mutta sitä voidaan käyttää myös mukavana puffina tai pöytänä tavaroiden sijoittamiseen! Seat+-setti on mukautettu monenlaisiin tarpeisiin: kätevä, kun työskentelet tai pelaat tietokonepelejä, katsot elokuvia tai luet kirjoja.
Alkaen € 249 Lisää
Alkaen € 267 Lisää

Rahi Plus 50

50x50x45 cm
Alkaen € 59 Lisää
Säkkituoli Seat 100
-20 %
Hieman leveämpi, paljon mukavampi!Seat on suosituin mallimme, mutta nyt teimme siitä entistä mukavamman! Seat 100:n mukava selkänoja ja niskatuki tekevät lepäämisestä nautinnollista. Seat 100 on ihanteellinen työskentelyyn, rentoutumiseen, kirjan lukemiseen tai tietokonepelien pelaamiseen.

Säkkituoli Seat 100

120x100x85 cm
Alkaen € 215 Lisää
Säkkituoli Lounge 100
-20 %
Lisää mukavuutta!Teimme Lounge mallisen lepotuolin hieman leveämmäksi. Lounge 100 on tyylikäs ja mukava säkkituoli ja se on leveämpi! Leveämpi tuoli lisää mukavuutta ja jalkojen väsymys häviää hetkessä! Lounge 100 on suunniteltu tilavampiin tiloihin, kuten terassille, salonkiin tai suuriin olohuoneisiin. Sopii myös useamman henkilön istumiseen.

Säkkituoli Lounge 100

140x100x80 cm
Alkaen € 239 Lisää

Rahi Plus 100

60x100x45 cm
Alkaen € 152 Lisää

Valittavana on yli 15 erilaista kangasta ja vielä enemmän värejä. Laaja värivalikoima tarjoaa varmuutta niille, jotka haluavat löytää jotain erityistä kotiinsa tai yhdistää tuotteita olemassa oleviin huonekaluihin. Jos epäilet, onko kangas tai väri oikea, voit aina tilata kangasnäytteesi täältä.


Muut kokoelmat

Takaisin

Taivaallinen istumakokemus

Pehmeä nautinto joka mukautuu täysin kehosi muotoon

Nopea tuotanto

Tilauksesi valmistetaan sinulle meidän tehtaalla 2-5 päivässä

Vaihdettavat materiaalit

Voit vaihtaa erikseen sisältöä, sisä- ja ulkolaukkua million ja miten haluat

Laaja valikoima

Laaja valikoima tuotteita ulko- ja sisäkäyttöön eri kankailla

Asiakaspalvelu

Huomioi, että sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi, tilastointi- ja markkinointitarkoitukseiin. Klikkaamalla "Hyväksy" painiketta, annat suostumuksesi evästeiden käytölle. Lue lisää evästeistä: Tietosuojakäytäntö