Our business supports people of Ukraine. We donate 3 Eur of each bean bag sold to the Blue/Yellow support organization.
Pohjois-Euroopan suurin säkkituolien valmistaja!
Ota yhteyttä! Puh: 0207320190 E-mail: [email protected]

Tietosuojakäytäntö

I. Määritelmät
1. Verkkosivustopuskupusku.fi, johon pääsee osoitteesta www.puskupusku.fi
2. puskupusku.fi - verkkokauppaa hallinnoi Virossa rekisteröity yritys:
Myroom OÜ
Rekisterikoodi: 12610206.
Virallinen osoite: Rästiku 6, 76401, Laagri alevik, Harjumaa, Viro.
Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 0207320190
3. Asiakas - Kuka tahansa henkilö (luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö), joka on rekisteröitynyt sivustolle.
4. Käyttäjä - Henkilö (luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö), joka ei ole rekisteröitynyt sivustolle, mutta joka käyttää tätä verkkosivustoa.
5. Palvelut puskupusku.fi säkkituoleihin liittyvät palvelut ja tuotteet.
6. Tuotteet - Verkkokaupassa myynnissä olevat puskupusku.fi säkkituolit ja muut tuotteet.
7. Tili - Tilit puskupusku.fi verkkosivulla.
8. Yhteistyökumppanit - Oikeushenkilöt, joiden kanssa puskupusku.fi tekee yhteistyötä tavaroiden tai palveluiden tarjoamisessa.
9. Evästeet - Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallennetaan väliaikaisesti laitteesi kiintolevylle ja joiden avulla voidaan tunnistaa sivustovierailusi. Tallentamalla selaushistorian ja asetukset mahdollistamme mukautetun sisällön, nopeutamme sivustohakua ja luomme käyttäjäystävällisemmän verkkosivuston. Evästeitä käyttö eri verkkosivuilla on yleinen tapa parantaa sivustojen käytettävyyttä.
10. Selain – Selain on ohjelma, joka näyttää internetin kautta verkkosivustoja tietokoneella tai muulla laitteella.
11. Henkilötiedot - Kaikki tiedot, joiden perusteella voimme tunnistaa käyttäjän (luonnollinen henkilö) suoraan tai välillisesti.
12. Henkilötietojen vastaanottaja - oikeushenkilö tai luonnollinen henkilö, mukaan lukien yhteistyökumppanimme, jolle henkilötietoja tarvittaessa siirretään tuotteen tai palvelun tarjoamisen mahdollistamiseksi.
13. Tietosuojakäytäntö - Asiakirja, joka sisältää perussäännöt henkilötietojen ja muiden asiaankuuluvien tietojen keräämisestä, tallentamisesta ja käsittelystä, kun käytät Sivustoa.
14. Sovellettavat säädökset henkilötietojen käsittelyssä – Suomen Tietosuojalaki ja EU:n yleinen tietosuoja-asetus.
15. Sivuston puskupusku.fi ylläpitäjä - Priit Urm, sivuston hallinnosta vastaava henkilö. Sähköpostiosoite: [email protected]
16. Tietojen käsittelijä - UAB PUPT, yritys - Remigijus Balciunas. Yhteystiedot: [email protected]
17. IP-osoite - Jokaiselle internetiin yhdistetylle tietokoneelle on määritetty yksilöllinen numero, joka tunnetaan nimellä Internet Protocol (IP) -osoite. Koska nämä numerot annetaan yleensä maalohkoille, IP-osoitetta voidaan usein käyttää tunnistamaan maa, jossa tietokoneesi on yhteydessä Internetiin.

II. Yleiset asetukset
1. Tämä tietosuojaseloste sisältää tiedot henkilötietojen ja muita käyttäjää koskevien tietojen keräämisestä, tallentamisesta ja käsittelystä sivuston käyttöön ja sivustolta tehtäviin tilauksiin liittyen.
2. Tietosuojakäytännön tarkoituksena on suojata sivuston käyttäjien henkilökohtaisia ja muita tietoja luvattomalta käytöltä.
3. Käyttäjän katsotaan lukeneen tietosuojaselosteen ja hyväksyneen sen kun hän klikkaa "Hyväksyn"-painiketta ponnahdusikkunassa tai tilaa sivustolta tavaroita tai palveluita. Tämä sivustodokumentti on saatavilla osoitteessa puskupusku.fi. Sivuston käyttäjille ilmoitetaan aina tietosuojaselosteen muutoksista ja/tai lisäyksistä.
4. puskupusku.fi on rekisteröity tietosuojarekisterinpitäjien rekisteriin: Tunnus - P7062, rekisteröintipäivä - 27.04.2016.
5. Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan aina, kun puskupusku.fi saa henkilötietoja, kun käyttäjä tilaa ja/tai hankkii tavaroita tai palveluita sivuston kautta. Käyttäjien tulee huomioida, että puskupusku.fi kumppaneiden tarjoamia tuotteita tai palveluita tilattaessa voivat heidän tietosuojakäytäntöjensä lisäksi olla voimassa myös sellaisen tytäryhtiön tietosuojakäytännöt, josta puskupusku.fi ei ole vastuussa. puskupusku.fi haluaa myös huomauttaa, että sivusto sisältää linkkejä muiden henkilöiden, yritysten tai organisaatioiden verkkosivuille ja että puskupusku.fi ei ole vastuussa tällaisten verkkosivustojen sisällöstä ja/tai niiden käyttämistä tietosuojakäytännöistä, joten suositamme tutustumaan myös näiden tahojen verkkosivustojen tietosuojakäytäntöihin.
6. Lisätietolinkit kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntöihin:
Facebookin tietosuojakäytäntö
Googlen ja Youtuben tietosuojakäytäntö
Instagramin tietosuojakäytäntö
Googlen mainosasetukset
Mailerliten tietosuojakäytäntö
Poista käytöstä Googlen kumppaniverkoston evästeet
Varmista, että asetukset on tallennettu selaimeesi

III. Henkilötietojen kerääminen ja säilyttäminen
1. Käyttäjän tilaamista palveluista riippuen kerätään ja tallennetaan seuraavat henkilötiedot:
1.1. Tilauksen toteuttamiseksi: etunimi, sukunimi, osoitetiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite, asiakastunnus (Järjestelmän asiakkaalle antama). Näiden tietojen perusteella käsittelemme tilauksesi.
1.2. Markkinointitarkoituksiin: sähköpostiosoite, IP-osoite, evästeet. Käytämme näitä tietoja vain suostumuksellasi.
2. Ensimmäinen evästetyyppi – parantaaksemme sivuston toimintaa ja taataksemme palvelujen laadukkuuden ja käytettävyyden keräämme sivustovierailujen kautta tietoja, joita käytetään liikenteen laskemiseen (tilastotietojen kerääminen) ja pystyäksemme muokkaamaan sivustoa käyttäjän tarpeiden mukaan. Pyydämme suostumustasi vierailuhistoriasi tallentamiseen tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Suostumus on voimassa, kunnes käyttäjä peruuttaa suostumuksensa ilmoittamalla siitä sivuston ylläpitäjälle: [email protected]
2.1. Suostumus on voimassa toistaiseksi eli siihen asti kun käyttäjä peruuttaa suostumuksensa. Sivustokäyntisi tallennetaan aina Google Tag Manager -alustalle, jotta voit käyttää sivustoa sujuvasti ja nauttia parhaasta asiakaskokemuksesta. Voit peruuttaa evästeiden käyttöoikeudet milloin tahansa. Voit tehdä tämän muuttamalla selainasetuksiasi niin etteivät ne salli evästeitä. Tarkista selainkohtaiset ohjeet evästeistä oman selaimesi ohjeista. Lisätietoja evästeistä, niiden käytöstä ja käytöstä poistamisesta on osoitteessa policy.google.com/technologies/ads.
2.2. Toinen evästetyyppi - Seuraavat evästeet tallennetaan tietokoneellesi, jotta voit käyttää sivustoa: verkkosivuston toimintaan vaadittava eväste (PHPSESSID) - Evästettä käytetään verkkosivuston toiminnallisuuden toteuttamiseen. Se poistetaan, kun suljet verkkosivuston.
Toisen käyttämämme evästeen (Accept_cookies) arvo on 1 ja se on voimassa 1 vuoden. Sen tarkoituksena on, että käyttäjän hyväksyessä evästekäytännön pyydämme uutta hyväksyntää vasta vuoden kuluttua ellet ole sitä ennen poistanut selaimestasi tätä evästettä.
Lisäksi käytämme seuraavia evästeitä: Inspectlet.com, Onesignal.com, Google Tag Manager, Facebook Pixel. Sujuvan verkkoasioinnin ja parhaan ostokokemuksen varmistamiseksi tallennamme käyntisi aina Google Tag Manager -alustalle. Voit peruuttaa evästeiden käyttöoikeudet milloin tahansa. Tämän teet muuttamalla selaimesi asetuksia. Lisätietoja evästeistä, niiden käytöstä ja kieltämisestä löytyy osoitteessa policy.google.com/technologies/ads
2.3. Käyttäjä vahvistaa vapaaehtoisen suostumuksensa puskupusku.fi evästeiden tallentamiseen klikkaamalla "HYVÄKSYN"-painiketta, jonka jälkeen toteamme seuraavaa: "Ilmoitamme sivustomme käyttävän evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä tilasto- ja markkinointitarkoituksiin. Voit poistaa halutessasi evästeet selaimestasi. Kaikki evästeistä kootut tiedot ovat massadataa eikä niistä selviä yksilöllisiä henkilötietoja.

IV. Henkilötietojen käytön tarkoitukset:
1. puskupusku.fi käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:
1.1. Sivustolta tehtäviin tavaroiden ja palvelujen tilaamiseen tilauskaavaketta täytettäessä. Tilatakseen sivustolla tarjottavia tavaroita tai palveluita, käyttäjän on annettava henkilötietoja siinä laajuudessa, kuin se on tarpeen niiden tilaamiseksi ja toimittamiseksi.
1.2. Verkkosivustolla esiteltyjen tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Näin puskupusku.fi varmistaa, että sivustolta tilaaminen ovat toimivaa ja että identiteettivarkauden hyödyntäminen voidaan estää.
1.3. Varmistaakseen verkkosivuston jatkuvan parantamisen ja kehittämisen sekä tarjotakseen käyttäjille parhaat mahdolliset edut, puskupusku.fi:llä on oikeus käyttää henkilötietoja markkinointitarkoituksiin, mikäli käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.
1.4 Näytämme sivustolla myös Google AdWords -mainoksia markkinointitarkoituksissa. Hyödynnämme tässä Google Adwordsin tarjoamia kolmannen osapuolen evästeitä. Myös nämä evästeet tallentuvat selaimeesi. Evästeet eivät anna meille yksilöllisiä tietoja sinusta ja selaustottumuksistasi.
1.5. Facebook käyttää uudelleenmarkkinointitarkoituksiin sijaintitietoja tarjotakseen kohdennettuja mainoksia.
1.6. Keräämme tietoja sinusta evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla. Käytämme evästeistä saatuja tietoja seuraaviin tarkoituksiin:
* varmistaaksemme verkkosivuston toiminnallisuuden
* kehittääksemme verkkosivustoa vastaamaan paremmin käyttäjätarpeita
* kehittääksemme verkkosivuston palveluja ja analytiikkaa
* kohdennettuihin markkinointitarkoituksiin
Käyttäjä voi milloin tahansa peruuttaa suostumuksensa tietojen käytölle lähettämällä sähköpostitse pyynnön asiasta verkkosivuston ylläpitäjälle osoitteeseen [email protected] tai valitsemalla tietosuojaselosteesta "opt out".

V. Tilit
1. puskupusku.fi tilit ovat linkkejä tietyille verkkosivuille, jotka voivat sisältää samat tiedot kuin puskupusku.fi sivusto, koska puskupusku.fi on sekä sivusto että tilin ylläpitäjä. Sivuston tilin käyttäjiin sovelletaan Tietosuojakäytäntöä ja puskupusku.fi-tilin sisältävän verkkosivuston sääntöjä ja muita puskuspusku.fi sivustolla julkaistuja sääntöjä.
2. puskupusku.fi:llä on tilejä seuraavilla verkkosivuilla: Pusku pusku (fanisivu / Facebook verkosto); Pusku pusku (fanisivu / Instagram), Pusku pusku (fanisivu / LinkedIn).

VI. Henkilötietojen antaminen
1. puskupusku.fi vakuuttaa, ettei se luovuta henkilötietoja Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa maissa sijaitseville kolmansille osapuolille millään tavalla, paitsi seuraavissa tapauksissa:
  • Käyttäjän nimenomaisella suostumuksella.
  • Tarjottaessa sivuston tuotteita tai palveluita - kumppaneille tai valtuutetuille kolmansille osapuolille, jotka käsittelevät henkilötietoja puskupusku.fi -sivustolla tässä tietosuojaselosteessa määriteltyihin tarkoituksiin, kuten maksujen suorittamiseen, palveluiden tilaamiseen jne.
  • Lainvalvontaviranomaisille erikseen säädetyn menettelyn mukaisesti.
  • Kun on tarpeen estää tai tutkia rikoksia.
  • puskupusku.fi:n henkilötietojen käsittelijänä on Interneto vizija UAB.
  • Käyttäjän henkilötietoja siirrettäessä Euroopan unionin jäsenvaltioihin tai muihin maihin toimitaan samoin edellytyksin kuin tässä tietosuojaselosteessa 

VII. Henkilötietojen korjaaminen, täydentäminen ja poistaminen
1. Käyttäjä myöntää sivustolle puskupusku.fi oikeuden kerätä, hallita, käsitellä ja tallentaa käyttäjän henkilötietoja tietosuojakäytännön mukaisesti sivuston asiakirjoissa määritellyssä laajuudessa ja tarkoituksiin. Käyttäjällä on oikeus milloin tahansa peruuttaa antamansa lupa ja vaatia henkilötietojen keräämisen, hallinnan, käsittelyn ja tallentamisen lopettamista sekä henkilötietojensa poistamista. 
Annettu suostumus käyttäjän henkilötietojen keräämiseen, hallintaan, käsittelyyn ja tallentamiseen koskee vain uusia tietoja. Vastaanotettuaan ilmoituksen henkilötietojen muutoksesta puskupusku.fi tekee välittömästi muutospyynnön mukaiset toimenpiteet. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että henkilötiedot tuhotaan, jos niiden säilyttämiseen on perusteltu syy.
2. Käyttäjällä on oikeus päästä käsiksi omiin henkilötietoihinsa eli selvittää mitä henkilötietoja puskupusku.fi on kerännyt, miten niitä käsitellään, kenelle niitä välitetään ja/tai tarjotaan. Yhteydenotot pyydämme lähettämään sähköpostilla osoitteeseen [email protected] puskupusku.fi varaa oikeudet tarkistaa ja vastata henkilötietopyyntöön 30 työpäivän kuluessa tietopyynnön vastaanottamisesta.
3. Mikäli käyttäjä toteaa henkilötietojensa olevan virheellisiä tai epätäydellisiä on hänellä oikeus pyytää korjausta tietoihin ottamalla yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen [email protected] 
Henkilötiedot oikaistaan ja poistetaan tai tarvittaessa tietojen käsittely keskeytetään rekisteröidyn henkilöllisyyden varmistamiseksi. puskupusku.fi varaa oikeudet keskeyttää henkilötietojen käsittely (tai poistaa henkilötiedot) 30 työpäivän kuluessa korjauspyynnön vastaanottamisesta.
4. puskupusku.fi säilyttää henkilötietoja 10 (kymmenen) vuoden ajan niiden lähettämisestä, ellei tässä tietosuojaselosteessa toisin mainita. Säilyttämisen perusteena ovat kirjanpidolliset asiat.
5. Käyttäjä hyväksyy etukäteen, että puskupusku.fi -sivustolla on oikeus säilyttää käyttäjän tietoja toimivaltaisten viranomaisten tutkintaan saakka, jos hänen tietojaan on käytetty laittomaan toimintaan tai identiteettivarkaukseen tai muuhun laittomuuteen, jos puskupusku.fi saanut asiaan liittyviä valituksia tai jos puskupusku.fi on havainnut, että kyseinen käyttäjä on rikkonut tietosuojakäytäntöä ja/tai sivuston sääntöjä tai jos on olemassa muu laillinen peruste henkilötietojen säilyttämiseen.

VIII. Henkilötietojen suojaus
1. puskupusku.fi varmistaa, että käyttäjän sivustolla antamat henkilötiedot on suojattu kaikilta laittomilta toimilta: henkilötietojen luvaton muuttaminen, luovuttaminen tai tuhoaminen, identiteettivarkaudet ja petokset. Henkilötietojen suojaus on Suomen lainsäädännön mukainen.
2. Henkilötiedot on suojattu katoamiselta, luvattomalta käytöltä ja muuttamiselta. Tietokanta, joka tallentaa sivuston käyttäjätietoja, on suojattu luvattomalta käytöltä.
3. Käyttäjä sitoutuu olemaan luovuttamatta omia tai muiden henkilötietoja kolmansille osapuolille mikäli tällaisia henkilötietoja ovat saatavilla. Jos em. henkilötietoja on tullut käyttäjän tietoon on näistä ilmoitettava viipymättä sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

IX. Loppulauselma
1. Edellä esitetty tietosuojakäytäntö on voimassa 1.5.2017 alkaen. Käyttäjille ilmoitetaan verkkosivuston tietosuojakäytännön muutoksista käyttäjän antamaan sähköpostiosoitteeseen.
2. Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin tietosuojakäytäntöömme liittyen. Pyydämme lähettämään yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Taivaallinen istumakokemus

Pehmeä nautinto joka mukautuu täysin kehosi muotoon

Nopea tuotanto

Tilauksesi valmistetaan sinulle meidän tehtaalla 2-5 päivässä

Vaihdettavat materiaalit

Voit vaihtaa erikseen sisältöä, sisä- ja ulkolaukkua million ja miten haluat

Laaja valikoima

Laaja valikoima tuotteita ulko- ja sisäkäyttöön eri kankailla

Asiakaspalvelu





Huomioi, että sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi, tilastointi- ja markkinointitarkoitukseiin. Klikkaamalla "Hyväksy" painiketta, annat suostumuksesi evästeiden käytölle. Lue lisää evästeistä: Tietosuojakäytäntö